GGZ in Medisch centrum Waalwijk

De GGZ in Waalwijk is deel gaan uitmaken van een nieuw medisch centrum. Terwijl het medisch centrum om hen heen vorm kreeg, is ook de GGZ in een nieuw jasje gestoken. Zij hebben nu een prachtige ontvangstruimte tot hun beschikking en nieuwe vergader- en spreekkamers. Voor dit alles is een interieurontwerp gemaakt, met een prettige, warme maar ook rustige uitstraling.

De uitnodigende ronde balie is afgewerkt met houten latjes. De ronde vorm komt terug in de vloer in het entreegebied en bij de koffiehoek is ook het verlaagde plafond afgerond zodat hier een soort cosy cocon ontstaat.

Er is veel gebruik gemaakt van groengrijze kleuren die een rustige basis vormen voor de spreekkamers. Dit groen zie je ook terug in het bijzondere fotobehang met bos dat in de hal is gebruikt.

Een ander project waar ook deze kleuren zijn gebruikt kan je hier vinden: Klik hier