Het restylen van een monumentale woning

In samenwerking met Ineke van de Leur (Interior Help) heeft Studio Van Dijl Architecten een restyling gedaan voor een monumentale woning in Bussum

De klassieke woning met een industriƫle twist had meerdere ruimtes die opnieuw moesten worden ingericht. De vraag vanuit de klant was dan ook: het restylen van de zitkamer, het lounge gedeelte en de TV hoek. Met een vlekkenplan en een interieur concept zijn we samen met Ineke begonnen aan het ontwerp.

De materialen en kleuren zijn gebaseerd op een schilderij van de bewoner. Een schilderij van Picasso met de tinten bruin, groen en blauw. Zachte en rijke stoffen zijn gebruikt in de meubelen, gecombineerd met een prachtige visgraat vloer. De inrichting van de ruimtes zijn goed op elkaar afgestemd zodat je gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere loopt. Een fijne plek om thuis te komen!

Projectgegevens:

Locatie: Bussum

Opdrachtgever: Particulier

Samenwerking: Ineke van de Leur (Interior Help)

Duurzaamheid: Hergebruik meubilair

Lounge TV gedeelte
Woonkamer
Woonkamer
Woonkamer
Herindeling plattegrond